Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 martie 2008

John Turturro, convins de un român să revină la teatruDupă mai bine de douăzeci de ani, John Turturro se reîntoarce pe scena de teatru graţie unui român. Celebrul actor american descoperit de regizorul Spike Lee, cu care continuă şi azi o lungă şi consistentă colaborare, şi-a început cariera pe scena unui teatru off-Broadway, dar multă vreme nu s-a mai întors la teatru. Şi-a construit o carieră în film, întărită de rolurile din Jungle Fever (1991), Barton Fink (1991), The Big Lebowski (1998), Summer of Sam (1999), She Hate Me (2004), precum şi în multe seriale de comedie, printre care şi Monk, pentru care a câştigat un premiu Emmy. Însă cel mai important premiu din cariera sa de actor – unul care, în mod bizar, în ciuda aprecierilor generale, nu a obţinut până acum nici un premiu Oscar – rămâne Premiul Obbie, câştigat tot graţie teatrului, pentru rolul din „Danny and the Deep Blue Sea” interpretat în spectacolul de la Teatrul „Eugene O’Neill” în 1983 unde l-a descoperit Spike Lee.
Regizorul Andrei Belgrader, care a părăsit România în 1978, a făcut carieră în televiziunea americană, el regizând mai multe episoade din serialul de succes Monk, dar şi din Law and Order şi Coach. El a jucat şi ca actor în mai multe filme independente, printre care Men of Respect (1991) în care juca şi Turturro. Din prietenie, dar şi din încrederea în capacitatea artistică a românului, John Turturro a acceptat să revină în teatru. Spectacolul la care lucrează cei doi se bazează pe una dintre piesele celebre ale lui Samuel Beckett, Sfârşit de partidă şi va fi produs de una dintre cele mai apreciate teatre din New York, Brooklyn Academy of Music (BAM). Seria de spectacole începe pe 25 aprilie (http://www.bam.org/events/08GAME/08GAME.aspx).
Regizorul Andrei Belgrader a emigrat în America în 1978 şi s-a stabilit la New York, continuând o carieră în teatru care se anunţa strălucită încă din România. A regizat mai multe producţii în teatre off-Broadway, printre care Aşteptându-l pe Godot, Scapin, Woyzeck, Troilus and Cressida. A lucrat şi cu teatre importante din alte oraşe americane, printre care Yale Repertory Theatre, Classic Stage Company în New York şi A.C.T. în San Francisco. Citiţi un interviu în engleză cu Andrei Belgrader la http://www.amrep.org/people/belgrader1.html.

Un comentariu:

Anonim spunea...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


免費A片,日本A片,A片下載,線上A片,成人電影,嘟嘟成人網,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,微風成人區,成人文章,成人影城

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖