Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 iulie 2007

Chinul de a lucra cu Andrei Șerban
Andrei Șerban tulbură apele din nou.
Comentariul produs pe acest blog de Eszter Kovacs îl acuză pe cunoscutul regizor că ar fi stârnit nemulțumiri printre actorii clujeni, dintre care unii au părăsit distribuția. În același timp, Șerban și-a petrecut mare parte din vară în România, după spectacole a ținut un work-shop organizat de Ecumest, de care participanții s-au arătat entuziasmați.
Veștile contradictorii nu fac decât să confirme faptul că această constiință artistică nelinistită face valuri pe oriunde trece, iar urmele sale, mai adânci sau mai superficiale, se văd încă și după ce el a plecat.
Se pare că e chinuitor să lucrezi cu Andrei Șerban, de altfel o mărturisea Andreea Bibiri (în imagine împreuna cu Tudor Aaron Istodor în Pescărusul lui Șerban) pe scena Galei Uniter în acest an, dar e cert că el poate însemna o etapă în viața unui actor, o experiență de care este nevoie.
Ce nu te omoară, te face mai puternic, se spune...

Un comentariu:

Anonim spunea...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


成人電影,微風成人,嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情聊天室,情色視訊

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖