Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 iulie 2007

Avem și noi spectacole de stradă!
În fine, au mai fost ceva încercări timide...
Întâi trupa Masca, cu programul său "Teatru pe maidane", pe urmă trupele invitate la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu în ultimii ani.
Dar o serie de spectacole alese pe sprânceană, un festival al teatrului de stradă, așa cum avem în vara asta, e prima dată când se întâmplă (thanks ICR!). S-a consumat deja prima etapă în week-end-ul trecut, când sute de cetățeni s-au întâlnit în Parcul Tineretului cu acrobații de la Strange Fruit, combinație absolut spectaculoasă de artiști de circ și actori care s-au dezlănțuit la patru metri înălțime deasupra capetelor noastre.
Acum, eu recunosc: mă bucur exact ca un copil când văd teatrul ieșit în stradă, mă hlizesc, fac poze, alerg după ei pe străzi... poate nu e un semn de maturitate, pot să fiu de acord, dar atâta timp cât există această întâlnire "de dragoste" nu văd de ce nu i-aș da curs. Așa ar trebui să faceți și voi: o să vă simțiți mai vii și mai bucuroși.

Info despre viitoarele spectacole:

Programul „Apă Aer Foc” va continua cu spectacolele trupelor Teatro Ka (Portugalia- 21-22 iulie), Ilotopie (Franţa- 28-29 iulie) şi Tuig (Olanda- 4-5 august) în acelaşi loc special amenajat din Parcul Tineretului.
Dacă priviţi cu atenţie găsiţi şi nişte mici marcaje care vă vor arăta încotro să o luaţi.
Nu de alta, dar parcul e mare şi sunt şanse să vă rătăciţi şi să rataţi surprizele teatrale ale verii.

5 comentarii:

AlexandraGhita.Lexis spunea...

Ma bucur ca am dat de blogul tau, e f. fain. Ador teatrul si ma bucur ca cineva scrie despre el.

Toate cele bun, Lexis.

Cristina Modreanu spunea...

buna, alexandra
multumesc pt mesaj, si eu am intrat pe blogul tau acum..vezi ca am votat pt blogul cu literatura, sper sa-ti iasa..:))

Anonim spunea...

Offf... Cristina. Mda, teatrul... Cine are nevoie de el? (mai tii minte intrebarea din spectacolul lui Serban din anii '90?)
Doi-trei nostalgici, doi-trei elitisti si cam atat. Teatrul moare incet-incet si e nevoie de un boom ca navala atistilor comediei dell'arte in piete, peste oameni, in perioada post-scolastica, pentru a-l revitaliza. Dar cine are timp de asta? Moraru si Dinica joaca in telenovele, Beligan e aproape o amintire, cei noi, buni, desigur, zac si ei in spatele sticlei in productii holywoodiene discutabile, iar generatia de mijloc pare sufocata de profiluriule lui Iures si ale Maiei. Oricum, nu valoarea ii lipseste teatrului romanesc, ci vitalitatea. In fine, poate in 2008... La multi ani!

unsprezece spunea...

Tot eu. Inca ceva: poate in 2008 (desi nu cred...), legea noua a institutiilor de spectacol - asta, din decembrie - va schimba ceva din statutul actorului si il va transforma dintr-un cetatean third-hand intr-unul decent. Poate...

Anonim spunea...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇

a片下載,線上a片,av女優,av,成人電影,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,成人網站,自拍,尋夢園聊天室

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖