Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 august 2007

Edinburgh, de la fata locului

Cum să intri într-un nou mileniu într-un fel memorabil, de care să pomenească mai apoi toată lumea?
A fost întrebarea care i-a frământat pe organizatorii Festivalului de la Edinburgh şi care i-a determinat să facă primul pas către o lume virtuală.


De câţiva ani, înainte de trecerea dintre secole, se confruntau deja cu greutăţi majore în privinţa vânzării de bilete care creştea mereu, aşa încât ideea a fost legată de această problemă: în 2000, Fringe Society, organizatoarea festivalului, a fost prima asociaţie artistică din lume care a vândut bilete on-line, în timp real, ceea ce a dublat numărul de bilete vândute, răspunzând unei nevoi deja existente. În 2006, Fringe Society a înregistrat un record absolut în lumea festivalurilor de artă prin vânzarea a peste 1,5 milioane de bilete pentru spectacole de teatru, dans şi concerte.

Edinburgh Fringe Festival, pe scurt Fringe, a fost înfiinţat în 1947 în semn de protest, de către opt trupe de teatru neinvitate la Festivalul Internaţional de Teatru de la Edinburgh, manifestare care păstrează şi azi un program destul de rigid, cu o selecţie strictă. În timp, Fringe-ul şi-a câştigat renumele de festival al artelor experimentale, aici prezentându-şi spectacolele creatorii aflaţi în căutarea unei voci proprii, dar şi trupe redutabile care vor să întâlnească un alt fel de public, testându-şi astfel creativitatea. Edinburgh Fringe Festival reuneşte mai multe evenimente din teatru, arte plastice, muzică şi aduce anual aproximativ 75 de milioane de lire sterline economiei scoţiene.

Aşa se face că peste 18.000 de artişti urcă zilele acestea pe scenele din Edinburgh. Printre cele 31.000 de reprezentaţii ale celor 2.050 de spectacole înscrise în programul ediţiei 2007, care se vor juca în 250 de spaţii, se află pentru prima dată şi una susţinută de o companie românească. Teatrul de Comedie din Bucureşti prezintă la Edinburgh unul dintre cele mai bune spectacole ale stagiunii trecute, Revizorul de Gogol, în regia lui Horaţiu Mălăele. Spectacolul, care îi are în distribuţie pe George Mihăiţă – excelent în rolul Primarului – pe Ştefan Bănică jr., Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Ion Chelaru şi Gheorghe Dănilă, s-a jucat între 16 şi 27 august la Assembly Universal Arts.

2 comentarii:

ion spunea...

Hmm. Mihaitza parca nu e la prima 'performanta' in domeniul conjugal, parca...

Anonim spunea...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品

A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色

免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛

情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇


成人電影,微風成人,嘟嘟成人網,成人,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,成人文章,成人影城,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情聊天室,情色視訊

A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖