Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 octombrie 2009

Noapte Albă la Teatrul Mic

După popularitatea de care s-a bucurat Noaptea albă a muzeelor şi a Porţilor deschise de la Institutele culturale, e rândul teatrelor să-şi invite spectatorii insomniaci la două dintre cele mai de succes spectacole ale sale, miercuri, 28 octombrie.
Teatrul Mic vă aşteaptă cu poimâine alaltăieri de Gianina Cărbunariu, o comedie cinică, ce ne face să privim prezentul din perspectiva viitorului. Teatrul Foarte Mic, îi prezintă pe Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu într-un spectacol plin de tandreţe şi nobilă simplitate: Mă tot duc… după Marc Dorè, William Shakespeare etc.
Spectacolele sunt programate la orele 22.00, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru procurarea biletelor de loc, spectatorii sunt aşteptaţi la casele de bilete ale fiecărei săli.

Un comentariu:

victor spunea...

Salut!
Inscrie-te pe http://groups.yahoo.com/group/publicitatenecenzurata
Poti sa postezi mesaje cu linkul catre blogul tau fara ca respectivul mesaj sa fie cenzurat. Grupul se vrea a fi unul unit, in care membrii sa se ajute unii pe altii prin accesarea linkurilor. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai multi vizitatori vei avea pe zi.
Grupul nu este unul care vrea sa faca trafic nerelevant. Recomandam fiecaruia sa citeasca ce posteaza ceilalti si, eventual, sa comenteze, pentru ca si ceilalti fac la fel.