Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 octombrie 2008

Bilete on-line pentru FNT



Festivalul Naţional de Teatru aduce în Bucureşti în perioada 1-10 noiembrie 40 de spectacole de teatru, 6 spectacole de dans, 11 conferinţe şi întâlniri, 14 lansări de carte, o expoziţie de afiş de teatru, toate evenimente „de neratat” pentru iubitorii scenei.
În dorinţa de a uşura accesul publicului la spectacole, organizatorii au semnat un acord cu bilete.ro, astfel încât pentru prima dată la Festivalul Naţional de Teatru biletele pot fi cumpărate şi on line pentru majoritatea spectacolelor. Excepţie fac spectacolele de la Teatrul de Comedie, unde accesul se face liber, în limita locurilor disponibile pentru reprezentaţiile secţiunii Debut şi cele de la Teatrul LUNI de la Green Hours pentru spectacolele secţiunii Nopţile teatrului independent.
Aşadar, biletele pentru spectacolele din cadrul FNT s-au pus în vânzare la casele de bilete ale fiecărui teatru, precum şi on-line la www.bilete.ro.

foto Sound of Silence, regia Alvis Hermanis
fotografie de Gints Malderis

Un comentariu:

Bogdan spunea...

Draga Cristina,

Citesc cu interes articolele, comentariile, editorialele tale pentru ca spre deosebire de majoritatea colegilor tai de breasla nu ai abdicat niciodata de la onestitate profesionala si decenta lingvistica - la propriu din punct de vedere gramatical, dar si la figurat prin eleganta. Imi doresc ca numarul celor care urmeaza aceeasi cale sa fie mai mare. Imi permit insa o observatie in legatura cu articolul de astazi referitor la Gaudeamus. Nu pot decit sa fiu de acord cu toate consideratiile tale. E extraordinar sa constati ca lectura nu devine un act cultural pe cale de disparitie, indiferent de motivele acestui fapt. Cred cu toate acestea ca un cuvint mai potrivit ar fi fost evadare in loc de evaziune. Mult succes in continuare.

Cu prietenie si respect,

Bogdan

P.S. Imi asum nerespectarea recomandarilor ortografice ale Academiei. Exista oameni mai avizati decit mine care procedeaza la fel. Unii dintre ei sint nume stralucite ale culturii romanesti actuale.