Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 ianuarie 2010

Ivan Turbinca sau de ce n-avem si noi musical

In caz ca va intrebati daca puteti sa duceti si copilul sa vada spectacolul "Ivan Turbinca" la Teatrul National din Bucuresti, raspunsul este, fara doar si poate, "da!". Erau destui copii in sala la premiera si va asigur ca se distrau foarte bine. De fapt, cred ca cel mai bine se distreaza copiii vazând acest spectacol, fiindca adultii - unii dintre ei, cel putin - au marele defect de a-si pune intrebari, ceea ce uneori poate sa strice chiar toata placerea.

citeste toata cronica la
http://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/cronica-de-teatru-ivan-turbinca-sau-de-ce-n-avem-si-noi-musical-5265031/

Un comentariu:

IOCAN spunea...

STIMATA DOAMNA,
ACESTA E UN MESAJ.
SUNT DR. IONEL CANA,FONDATORUL SLOMR,PRIMUL SINDICAT LIBER DIN ROMANIA TOTALITARA. AM CALATORIT ALATURI DE DVS. IN INTERCITY SPRE BUCURESTI CU VREO DOUA ZILE INAINTE DE SF. IOAN. MI-ATI OFERIT SPRE LECTURA CARTEA "PAMANTUL DE SUB TALPILE EI". V-AM VAZUT RECENT LA TELEVIZOR INTR-O EMISIUNE CU DOREL VISAN,PRIVIND DORINTA ACESTOR CARPACI POLITICI DE A CIUPI DIN DREPTURILE DE AUTOR.
RADIATI IN JUR O AURA DE ENERGII POZITIVE. DOREL VISAN E UN SIMPATIZANT AL SLOMR.SI-A EXPRIMAT SIMPATIA FATA DE MINE IN URMA DISCURSULUI PE CARE L-AM TINUT IN SALA DREPTURILOR OMULUI DIN CASA POPORULUI,LA 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE.
CARTEA MEA "SINDICAT LIBER SI DICTATURA", INCA CENZURATA DE NULITATILE CULTURALE DIN TARA NOASTRA,FRUMOS ILUSTRATA CU ARTICOLE SI POZE DINAINTE DE REVOLUTIE SI DE ANUL 2000,POATE FI UN BUN PRETEXT PENTRU UN SCENARIU DRAMATIC SAU DE FILM. ANA BLANDIANA A AVUT O ZVIGNIRE DE CURAJ SI MI-A FACUT UN MONTAJ LA MEMORIALUL-SIGHET,IN SALA "DISIDENTI SI OPONENTI",DAR A FOST ANIHILATA DE JIGODIILE MASCULINOIDE DIN "SOCIETATEA CIVILA".
DVS. PRIN AURA ETERICA PE CARE O AVETI,SURCLASATI ORICE PERSOANA.
RODICA V-A INDRAGIT DIN PRIMA CLIPA.
DACA DORITI SA NE VEDEM, SPRE A VA PREZENTA MESAJELE POZITIVE ALE SLOMR,VA ROG SA-MI TELEFONATI LA 021 6654110
CU STIMA,
DR. IONEL CANA