Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 ianuarie 2010

Politia teatrului romanesc

”Abuz”,” infracțiune teatrală”, ”dacă ar exista un cod penal al teatrului, spectacolul X ar merita ani grei de temniță”!
Aceștia sunt termenii în care se exprimă un critic de teatru în lumea teatrală anormală din România anului 2010. Înainte de a mai scrie despre vreun spectacol, aici sau oriunde altundeva, simt nevoia să pun în mod deschis o problemă mult mai gravă, mult mai arzătoare, care ne privește pe toți – oameni de teatru sau simpli (dar atât de importanți) spectatori: cine are nevoie de criticul de teatru? Sau, altfel spus, de ce fel de critic de teatru este nevoie în teatrul românesc?

citeste tot articolul la http://www.artactmagazine.ro/politia_teatrului_romanesc.html

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj